keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tuoreita syyskuulumisia Tasikselta

Hei kaikki! :-)

Tasiksella on kaikenlaista uudistusta meneillään, näkyvimpänä esimerkkinä Juulia Markon tekemä ikkunamaalaus kaupan näyteikkunassa. Se on vielä  keskeneräinen, mutta nyt jo näyttävä ja ohikulkevien katseita keräävä.
Lisäksi kaupan sisustusta on järjestelty uusiksi - harjoittelijamme Iina on käynyt liikkeen ja takahuoneen läpi pyörremyrskyn lailla, ja sen seurauksena tilasta on tullut avarampi ja käytännöllisempi. Tulkaapa ihmeessä kurkistamaan!

Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille yhdistyksen toiminnasta
kiinnostuneille kuten ennenkin. Seuraava hallituksen kokous järjestetään torstaina 26.9. kaupan takahuoneessa kello 17. Sijaitsemme Tammelan torin etelälaidalla osoitteessa Ilmarinkatu 8.

Tasajaon asioista kiinnostuneet voivat myös halutessaan pyytää saada liittyä sähköpostilistalle, jonka avulla on helppo pysyä perillä tulevista tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta.

Kaipailemme kovasti uusia, innokkaita vapaaehtoisia mukaan toimintaan! Seuraava virallinen vapaaehtoisten ilta järjestetään maanantaina 7.10. Vapaaehtoisuudesta kiinnostuneet voivat toki tulla milloin vain piipahtamaan putiikille kyselemään toiminnasta ja hörppäämään vaikka kupillisen teetä. Tarvitsemme ihmisiä vapaaehtoisvuoroihin kaupalle aina lauantaisin ajalle 11-15, sekä keskiviikkona 25.9., jolloin Tampereen yliopistolla pidetään järjestöviikon Aatemarkkinat.

Alla linkki doodleen vapaaehtoisvuoron varaamiseksi:
http://www.doodle.com/c9tgzakd7nsdg7z48pxv2g36/admin?#table

Tulevista tapahtumista sen verran, että Aatemarkkinoiden lisäksi syyskuussa
vietetään Tampere-päivää 28.-29.9. Jompana kumpana päivänä Tasajaolla järjestetään tee- ja kahvitarjoilua. Kehitysmaa-aiheisesta lukupiiristä on myös ollut puhetta ja muitakin toimintaehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Lisäksi syksyksi on suunnitteilla vapaaehtoisten virkistystoimintaa, joka on tarkoitettu sekä vanhoille että uusille vapaaehtoisille. Tästä lisää myöhemmin :-)

Otathan rohkeasti yhteyttä jos tunnet sydämesi sykkivän reilulle vapaaehtoistyölle! Lämpimästi tervetuloa Tammelaan!