lauantai 3. syyskuuta 2011

Tasajaolle saapunut kotimaista ja Reilua kosmetiikkaa

Tasiksen tilausryhmä sai kesällä kokeiltavakseen Ole hyvä -yrityksen kesäkuun alussa lanseeraamia Mama-kosmetiikkatuotteita ja olimme kokeiltuamme yhtä mieltä siitä, että näitä haluamme Tasiksenkin valikoimiin. Tällä hetkellä Mama-sarjassa on saatavilla vartalovoide, käsivoide ja kuorintavoide, joista kaksi viimeksi mainittua on nyt elokuun lopussa saapunut Tasajaolle.

Ole hyvä-pesuaineet ovat varmasti jo monille ekoilijoille tuttuja, mutta olemme kieltämättä enemmän kuin innoissamme voiteista ja kuorinta-aineesta, joissa on käytetty reilun kaupan mangoa, kahvia, raakaruokosokeria ja oliiviöljyä.
Ole hyvä-yrityksen viestinnästä vastaava Elli Unger kertoo, että ajatus Mama-kosmetiikkasarjasta syntyi siitä, kun Ole Hyvä -perustuotteissa käytetään niin kutsuttuja eksoottisia raaka-aineita: ”Pohdimme, että tuote olisi entistä eettisempi, jos raaka-aineet olisivat vielä reiluja. Niin läksimme selvittämään, mitä kaikkea on saatavilla reiluna. Otimme yhteyttä Reilun Kaupan Edistämisyhdistykseen ja saimme kehitettyä ensimmäisen suomalaisen reilun kaupan kriteereitä noudattavan kosmetiikkasarjan.”