tiistai 12. lokakuuta 2010

Ihanuuksia La Maison Afriquesta

Tasajaon tilausryhmässä suunnittelimme ja toteutimme kuukausikaupalla isoa tilausta nimestään huolimatta ruotsalaisesta La Maison Afrique -tukusta, jossa on tarjolla monenmoista reilua ihanuutta! Itse olin tekemässä vain osaa tilauksesta, joten en edes tiennyt ihan tarkalleen, mitä kaikkea sieltä loppujen lopuksi oli tulossa. Oli kiva päästä viimeinkin hypistelemään niitä tänään!

Itse olin ihan myyty (yllätys yllätys) paperitavaroiden edessä: ne ovat kauniita, käsintehdystä paperista valmistettuja, kukin ja lehdin koristeltuja kortteja, paperiarkkeja, kirjepaperisettejä, lahjalaatikoita ja valokuva-albumeja. Tuotteet ovat todella hienoin yksityiskohdin koristeltuja, laadukkaita ja viimeisteltyjä, minkä huomaavat varsinkin ne, jotka ovat itse joskus yrittäneet tehdä käsitehtyä paperia kukkakoristein!

Muita uusia juttuja ovat mm. kolmea eri kokoa olevat säilytyslaatikot, kierrätysmetallista valmistetut kynttilänjalat (mahtava idea!) ja siemenistä valmistetut kaulakorut. Mutu-tuntumalla voisi sanoa, ettei kannata odottaa joulukuuhun asti joululahjojen ostamista, koska jotkut noista uutuuksista saattavat mennä loppuun jo sitä ennenkin!

Ai niin, vielä huomiona se, että  jos La Maison Afriquen (tai minkä tahansa muun reilun kaupan tukun) tuotekuvastossa on jotain sellaista, minkä ehdottomasti haluaisit itsellesi, niin kannattaa jättää kaupalla käydessä omat yhteystiedot ja sitten kun joskus tulevaisuudessa tehdään seuraavaa tilausta, niin voidaan huomioida toiveet siinä yhteydessä.

-Hanna